Årets trends i badeværelset

Badeværelser blev hovedsageligt opfattet som noget praktisk, men det billede har været fortid i et stykke tid nu. Nu ses det mest som et sted, hvor du kan slappe helt af i en slags oase i dit eget hjem. For at skabe dette bruger vi alle flere og flere penge og kræfter på at ombygge og renovere badeværelset. De, der stadig ønsker at renovere deres badeværelse i år, ønsker naturligvis at følge med i de nyeste badeværelsestendenser. Her er dette års tendenser.

Wellness i dit eget hjem

Med et velgennemtænkt badeværelse bringer du wellness-fornemmelsen ind i dit eget hjem. Tendensen i år er at holde det roligt og roligt. I dag består livet af en masse ting, man skal gøre, så hvad kunne være bedre end at slappe helt af i sit eget rum. Slap af i et bad, tilføj duftlys, stemningsfuld, dæmpbar belysning og måske et glas vin eller en bog. Træ med sin naturlige farve er altid et godt valg og skaber en rolig atmosfære, der kan kombineres.

Hvis du ikke har plads til et bad, kan du vælge en stor regnbruser, så du stadig kan forestille dig selv i regnskoven, når du lukker øjnene. Glem ikke andre dufte som f.eks. frisk linned eller eukalyptus, der giver en dejlig afslappet følelse.

Naturlige toner er det nye hvidt

Helt hvidt er fortid, vælg jordfarvede toner som brun, grøn eller terracotta, men i svage variationer, så det ikke bliver for intenst og for travlt. Disse smukke varme nuancer er perfekte til at kombinere med forskellige materialer som sten og træ. Hvis du kombinerer det hele på den rigtige måde, skaber det en rolig og behagelig atmosfære. Du kan også bruge disse nuancer i forskelligt tilbehør eller f.eks. i dine håndklæder, så det ikke bliver for farverigt.

Et luksuriøst look med holdbare materialer

Krom og sort har længe været farverne i ethvert trendy badeværelse. I dag er disse farver i stigende grad blevet erstattet af nikkel, kobber og guld. Ved at kombinere disse farver med f.eks. naturstenselementer eller træ skaber du et luksuriøst hotelchik look. Sørg for, at du også indarbejder disse naturmaterialer i andre store elementer i badeværelset, f.eks. i håndvasken, skabene og eventuelt dele af brusevæggen. Du må dog ikke overdrive med styling, for du vil ikke gøre det for travlt.

Bæredygtighed er en anden tendens, der har været stigende i årevis og vil fortsætte i år. Invester i smart lys, sensorer og et vandafvisende brusehoved. Ud over disse bæredygtige elementer er det også vigtigt at se på holdbarheden af fliser, træ og andre komponenter i badeværelset.

Luk øjnene, og kan du også forestille dig dit drømmebadeværelse?